AnaMel® zalf,  voor klachten rondom de anus

Peri-anale klachten (= klachten rondom de anus) is een veel voorkomende aandoening. Meestal gaat het om jeuk en geïrriteerde, beschadigde huid. Eén op de drie volwassenen heeft er last van. Een veelvoorkomend probleem dus, maar door schaamtegevoel praat men hier niet gemakkelijk over.

AnaMel® peri-anale zalf kan o.m. worden toegepast voor de behandeling van:

  • anale jeuk of eczeem rondom de anus (bijvoorbeeld als gevolg van aambeien, incontinentie of luiereczeem)
  • geïrriteerde of schrale huid rondom de anus
  • oppervlakkige en geïnfecteerde wondjes rondom de anus
  • anale fissuren (anuskloofjes)
  • klachten a.g.v. aambeien

AnaMel® helpt bij klachten rondom de anus en ondersteunt een snel herstel van de aangedane huid.

AnaMel® bestaat uit een verkoelende zalf met 100% natuurlijke, zuivere honing voor medisch gebruik (medical grade honey). AnaMel® bevat géén hormoonzalf (corticosteroïden) of antibiotica en kan mede daarom langdurig worden gebruikt. AnaMel® is geschikt voor alle leeftijden. AnaMel® is mede ontwikkeld door wetenschappers vanuit Universiteit Wageningen.

De medical-grade honing in AnaMel® heeft een aantal bijzondere eigenschappen die AnaMel® zo geschikt maakt voor de behandeling van peri-anale klachten:

   1. ontstekingsremmende eigenschappen,
   2. wondhelende eigenschappen
   3. biedt een anti-microbiële bescherming

Door de intensieve werking helpt AnaMel® peri-anale zalf de jeuk te verminderen en ondersteunt AnaMel® het herstel van de aangedane huid bij peri-anale klachten waardoor klachten en ongemakken snel minder worden.

 

‘…AnaMel® perianale zalf wordt toegepast voor de lokale behandeling van de volgende indicaties; oppervlakkige en geïnfecteerde wondjes rondom de anus, anale fissuren (kloofjes),anale jeuk, perianaal eczeem en aambeien…’

Uit: www.huidarts.com