Reuktraining
Vanwege de positieve effecten van reuktraining, is de Dos Medical reuktraining SET 1 en SET 2™ samengesteld. Mensen die de Dos Medical Reuktraining™ gaan gebruiken, doen dat veelal op advies van KNO-arts. Voor meer informatie kunt u ook kijken op reuksmaakstoornis.nl

Reuktraining heeft ten doel de verstoorde reuk zo goed mogelijk te herstellen en verbeteren. U dient de reuktraining gedurende tenminste 12 weken dagelijks uit te voeren. Echter steeds meer wetenschappelijk onderzoek toont aan dat 24 weken reuktraining een beter nog resultaat geeft. De studies zijn uitgevoerd met twee verschillende geuren-sets. Week 1 tot en met week 12 traint u met Reuktraining Dos Medical SET 1, week 13 tot en met week 24 traint u met SET 2. 

Helaas is vooraf niet aan te geven of u baat heeft bij reuktraining. U traint de reuk door op ontspannen, rustige wijze, diep via de neus adem te halen en de geuren op te snuiven. In de handleiding van de Dos Medical Reuktraining™ leest u de precieze instructie om de training goed uit te voeren.

Als u op de afbeelding klikt wordt u doorgestuurd naar de website van kno-winkel.nl. Daar kunt u de reuktraining bestellen.