KNO voor de patiënt

Medische- en huidverzorgingsproducten op het terrein van KNO-Heelkunde. De producten die bestemd zijn voor de patiënt/ consument zijn verkrijgbaar via kno-winkel.nl en dermatologie-winkel.nl. Een deel van het assortiment is ook verkrijgbaar via de apotheek.

Nasumel® neuszalf met honing

Nasumel neuszalf is dé keuze van de KNO-arts. Bij korstjes in de neus, preventie van bloed neuzen en droog en geïrriteerd neusslijmvlies.

Bestel direct 

CinosScar

Cinoscar® siliconengel voor littekens

Cinoscar® siliconen gel is een perfecte keuze voor de behandeling of preventie van littekens o.a. in het aangezicht of na hoofd/halschirurgie.

Bestel direct  Dermatologie-Winkel icoon

Dos Medical Reuktraining

De Dos medical reuktraining set is speciaal samengesteld voor het verbeteren van de reuk bij mensen met reuk- en smaakstoornissen.

Bestel direct 

Dos Medical Nasaal Spoelzout

Dos Medical nasaal spoelzout™

Dos medical nasaal spoelzout™ is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van neus en neusbijholten. Het is verkrijgbaar met en zonder xylitol.

Bestel direct 

NasoFree® neusdouche knijpfles

NasoFree® neusdouche, écht je neus spoelen doe je met volume en licht positieve druk. Helpt preventief neusklachten aan te pakken.

Bestel direct 

Oorsmeer-verwijder-spuit

De oorsmeer-verwijder-spuit is samengesteld in samenwerking met KNO-artsen. Dé effectieve en veilige manier om oorsmeer te verwijderen.

Bestel direct 

NasuClear™ elektrische neusdouche

De neusdouche met pulserende straal reinigt uw neus en neusbijholten. NasuClear™ werkt met één druk op de knop: comfortabel en effectief.

Bestel direct 

RhinoBlock® allergenenblokker

RhinoBlock® voorkomt dat allergenen zich kunnen nestelen op het neusslijmvlies. Helpt bij hooikoorts en allergie voor huisstofmijt en huisdieren.

Bestel direct