NasuMel® neuszalf, dé keuze van de KNO-arts. Bij korstjes in de neus, preventie van bloedneuzen en droog, geïrriteerd neusslijmvlies.

NasoFree® neusdouche, écht je neus spoelen doe je met volume en licht positieve druk. Helpt preventief neusklachten aan te pakken.

Cinoscar anti-litteken gel

Cinoscar® siliconen gel is een perfecte keuze voor de behandeling of preventie van littekens o.a. in het aangezicht of na hoofd/ hals chirurgie. Mits voorgeschreven, wordt Cinoscar vergoed door de zorgverzekeraar.

Dos Medical oorsmeer-verwijder-kit

Oorsmeer-verwijder-spuit, samengesteld in samenwerking met een KNO-arts. Effectieve én veilige verwijdering van oorsmeer.

Dos Medical reuktraining kit. Speciaal samengesteld voor verbeteren van de reuk bij mensen met reuk- en smaakstoornissen.

NasuClear™ elektrische neusdouche, reinigt uw neus met één druk op de knop. Comfortabel en effectief

Dos Medical nasaal spoelzout™, met en zonder xylitol. Speciaal ontwikkeld voor het reinigen van neus en neusbijholten. Effectief én mild voor het gevoelige neusslijmvlies.

RhinoBlock® allergenenblokker, helpt bij hooikoorts en allergie voor huisstofmijt en huisdieren. Voorkomt dat allergenen zich kunnen nestelen op het neusslijmvlies.