NasuMel® neuszalf

NasuMel® neuszalf wordt door KNO-artsen ingezet bij:

  • preventie en behandeling van korstjes in de neus
  • preventie en behandeling van (recidiverende) bloedneuzen
  • behandeling van droog, geïrriteerd of beschadigd neusslijmvlies, bijvoorbeeld als gevolg van
    – een neus of neusbijholten operatie
    – het chronisch gebruik van corticosteroïd neussprays
    – door gebruik van CPAP (slaap apneu)

Door de verzorgende en hydraterende werking van NasuMel® neuszalf wordt de neuszalf ook vaak toegepast door mensen tijdens wintersporten, tijdens vliegreizen of door mensen die werken in droge ruimten (air conditioning).

NasuMel® neuszalf bevat zuivere honing en biedt bacteriële bescherming. NasuMel® neuszalf heeft tevens ontstekingsremmende en wondhelende eigenschappen.

NasuMel® neuszalf is dé eerste keus van KNO artsen. Het is een goed smeerbaar zalf en bestaat uit een – voor het neusslijmvlies – verzorgende zalf in combinatie met zuivere honing. Het heeft een lage pH en bevat geen stoffen waarvan bekend is dat die allergische reacties kunnen oproepen. NasuMel® neuszalf bevat geen corticosteroïden of antibiotica en kan daarom veilig voor langere tijd worden gebruikt.

NasuMel® neuszalf is geschikt voor alle leeftijden en bevat de volgende ingrediënten: Arachis oleum, Mel, Aqua, Cera alba, Glyceryl oleate.

NasuMel® neuszalf is verkrijgbaar bij uw apotheek of te bestellen via www.kno.winkel.nl Bestellen via kno-winkel.nl is voordeliger voor u en het is altijd in voorraad. U heeft uw bestelling snel in huis.

NasuMel® neuszalf is ontwikkeld in samenwerking met KNO artsen en wetenschappers vanuit Wageningen Universiteit en Research. Het is een CE klasse2A geregistreerd medisch hulpmiddel. Productie en kwaliteitscontrole vinden plaats onder de stringente richtlijnen van GMP (Good Manufacturing Practice).

Wat vinden KNO artsen van NasuMel® neuszalf?
‘…Ik heb veel patiënten behandeld, zowel post-operatief (FESS en DCR) alsook bij epistaxis en kan niet anders concluderen dan dat NasuMel®neuszalf een effectief produkt is dat uitstekend wordt verdragen…’
Dr. S. Van den Borne – Canisius Wilhelmina Ziekenhuis – Nijmegen.

‘…NasuMel® neuszalf wordt als zeer prettig ervaren. Ik geef het niet alleen ter behandeling van korstjes en irritatie in de neus, maar vooral ook om dit te voorkomen. Het neusslijmvlies is na behandeling met NasuMel® duidelijk rustiger…’
Dr. R. van Weissenbruch – Wilhelmina Ziekenhuis – Assen.

‘…Ik heb veel patiënten teruggezien die allen erg enthousiast waren over NasuMel® neuszalf. De patiënten vinden het prettig dat ze NasuMel® onbeperkt kunnen gebruiken. Dankzij NasuMel® worden bij deze patiënten minder bloedneuzen gemeld…
Dr. B. op de Coul – Jeroen Bosch Ziekenhuis – ‘s-Hertogenbosch.

‘…Ook bij patiënten met geïrriteerd neusslijmvlies door (langdurig) gebruik van nasale corticosteroïden heb ik erg goede ervaringen met NasuMel® neuszalf…’ 
Dr. R. Van der Hulst – voormalig KNO-arts Ziekenhuis Amstelland – Amstelveen.