Ohrex™ oordruppels of Ohrex™ oorsmeer-verwijder-kit voor het verwijderen van overmatig oorsmeer

In de gehoorgang bevinden zich kliertjes die oorsmeer afscheiden. Oorsmeer beschermt het oor o.a. tegen vocht en uitdroging en het zorgt ervoor dat kleine verontreinigingen uit de lucht (bijvoorbeeld stof en bacteriën) niet diep in de gehoorgang kunnen komen. Wanneer echter te veel oorsmeer wordt gemaakt kan het zich ophopen en hard worden. Ingedroogd oorsmeer kan irritatie en jeuk veroorzaken. Bovendien kan het gehoor verminderen, het is daarom belangrijk overmatig oorsmeer te verwijderen. Ohrex™ oordruppels verzachten het oorsmeer. Ohrex™ oordruppels is samengesteld uit verzachtende plantaardige oliën die ingedroogd oorsmeer zacht maken. Ohrex™oordruppels is te gebruiken als wekelijkse reinigingsolie voor de oren of om overmatig oorsmeer te verzachten voorafgaand aan bv. het oor uitspuiten bij de huisarts of wanneer u uw oorhygiëne zelf ter hand neemt.

Met de Ohrex™ oorsmeer-verwijder-kit kunt u zelf thuis heel gemakkelijk en effectief het oorsmeer verwijderen.

Ohrex™ oorsmeer-verwijder-kit bestaat uit:

  1. Ohrex™ oordruppels om voorafgaande aan de gehoorgangreiniging het verharde oorsmeer te verzachten
  2. een oorspuit met zgn. Tri-Stream tip. U vult de spuit met lauwwarm water en spuit deze inhoud in uw gehoorgang. Deze oorspuit is voorzien van een zgn. Tri-StreamTip zodat u niet tegen uw trommelvlies aanspuit (wat kan leiden tot beschadiging) maar tegen de wandvan uw gehoorgang. De oorspuit bevat een slangetje zodat uw partner of verzorgende u makkelijk kan helpen.
  3. Opvangbakje

%

94% van de gebruikers ervaren Ohrex als goed tot zeer goed

‘ Doktersassistente wees mij op Ohrex. Makkelijk in gebruik en zeer tevreden met resultaat. Oorsmeer wordt echt veel soepeler en laat zich makkelijk verwijderen…’

Jannie uit Alkmaar

‘…werkt prima en niet duur…’

Kevin uit Capelle a.d. IJssel

‘…Ik gebruikte vroeger Earex, maar dit is uitstekende vervanger. Heel blij mee!…’

Mevr. . de V - Amersfoort

Bestel hier uw Ohrex. Klik op logo
Bestel hier uw Ohrex. Klik op logo

Wanneer gebruik je Ohrex®?
Bij overmatig en hard geworden oorsmeer zodat deze zacht wordt en makkelijk is te verwijderen.

Hoe gebruik je Ohrex®?
Ohrex® zit in een druppelflacon van 10 ml. Ga liggen of gemakkelijk zitten met het hoofd opzij en het te druppelen oor naar boven. Breng enkele druppels aan in het oor door voorzichtig in de flacon te knijpen. Blijf enkele minuten in dezelfde houding om de druppels goed in het oor te laten verspreiden. De druppels kunnen het beste tweemaal per dag worden aangebracht. Na enkele keren aanbrengen zal het oorsmeer zacht worden en kan het oor op de gebruikelijke wijze voorzichtig worden schoongemaakt, bijvoorbeeld met het puntje van een zachte tissue.

Bijwerkingen
Er zijn geen bijwerkingen bekend van Ohrex® oordruppels.

Wanneer mag je Ohrex® oordruppels niet gebruiken?
Niet gebruiken wanneer u overgevoelig bent voor één van de ingrediënten.
Niet toepassen wanneer bekend is dat het trommelvlies geperforeerd is (= gaatje in het trommelvlies)
Niet toepassen wanneer het oor ontstoken is.

Wat is de samenstelling van Ohrex® oordruppels?
INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Arachis Hypogaea Oil, Camphor, Limonene, Mentha Viridis Leaf Oil, Tocopheryl Acetate.

Waar moet je rekening mee houden bij het reinigen van je oren?
Breng na het druppelen van Ohrex eventueel tijdelijk een watje of (siliconen) oordopje aan in de gehoorgang om te voorkomen dat de druppels uit het oor vloeien. Als u zelf uw gehoorgang reinigt, reinig dan alleen met een oorspuit die het lauwwarme water spuit tegen de wand van uw gehoorgang en niet direct tegen het trommelvlies. U kunt ook de Earscratcher gebruiken. Verkrijgbaar via kno-winkel.nl.

Raadpleeg uw arts wanneer de conditie van de oren niet verbetert.

Hoe bewaart u Ohrex®?
Ohrex oordruppels kunnen het beste bewaard worden tussen 4°C en 30°C.